perjantai 22. huhtikuuta 2016

Rekon kesä

Kuten ehkä on tullut jo selväksi (vai onko, häh?), minä ja Senja tykätään lähi- ja luomuruuasta. Kuopiossakin on onneksi nykyään paljon tarjolla lähituottajien tuotteita niin kaupoissa, kauppahallissa kuin torillakin. Mutta miltäs tuntuisi tavata joka toinen viikko itse tuottajia ja ostaa heiltä tuotteita suoraan?

Reko toimii niin, että liittymällä REKO Kuopion tori-ryhmään Facebookissa, pääsee tekemään ennakkotilauksia suoraan tuottajilta. Tilaukset tehdään useimmiten edelliseen iltaan mennessä ja jaot tapahtuvat torilla joka toinen keskiviikko kello 16-17.

Tuotteita on laidasta laitaan. Paljon on lihaa, jauhoja, kananmunia, maitotuotteita, mehuja, marjoja ja hunajaakin. Osa tuottajista myy leipiä ja leivonnaisia. Reko-tuottajia pyritään saamaan koko ajan lisää eli tiedäpä sitä, mitä Rekon kautta voi jo kohta ostaa.

Itse hyödynnän Rekoa aina kun mahdollista. Tuotteet ovat olleet tuoreita ja maistuvia. Jos ei huvita itse taiteilla riisipiirakoita, täältä niitä saa käsintehtynä. Tai miten ois mustikkakukko tai kennollinen lähimunia?

Rekon kesäaikataulu siis (muutoksia kannattaa seurata fb-ryhmästä):
4.5.  18.5.  1.6.  15.6.  29.6.  13.7.  27.7.  10.8.  24.8.
Jaot kello 16-17


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti