keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Lähiruokasnägäri: On aika tehdä jotain uutta...

No niin.

Nyt siihen yrittäjän arkeen. Mikä on siis muuttunut verrattuna freelancerin työhön. Kaikki ja toisaalta ei mikään.

Yhä teen töitä koko ajan ja epäsäännöllisesti, mutta kuitenkin joustavasti. Nukun välillä yöt, välillä oikeastikin teen joka yö töitä. Olen väsynyt ja kireä, mutta toisaalta pidän sitten täydentävästi vapaata viikolla, viikon loman pienellä varoitusajalla ja nukun enemmän. Silloin huokaan ja ajattelen, että kyllä tämä tästä. Pienen lapsen yh-äitinä tässä on sekä haasteita että mahdollisuuksia. Nyt kokonaisuus on vielä positiivisen puolella, muuten en kai tässä yhä olisi.

Lähiruokasnägäri on vain yksi yritysideoistani. Pääosin teen viestinnän, toimittajan ja markkinoinnin töitä ja järjestän tapahtumia. Lähiruokasnägärin voi toivottavasti tulevaisuudessa tilata tapahtumiin, työpaikalle, juhliin tai minne vain. Lähiruokasnägäri tekee raikasta katuruokaa lähituottajien aineksista. Esimerkiksi nyt StreetKuopio-tapahtumassa hyödynnän pääosin Reko-tuottajien aineksia. Reko-tuottajat tulevat myös myymään tähän tapahtumaan tuotteitaan kuluttajille suoraan.

Tykkään Reko-ringin ideologiasta ja ajatuksesta, että kuluttajat kohtaavat tuottajan suoraan. Reko-renkaat toimivat Facebookissa, esim. Kuopiossa Facebook-ryhmä löytyy nimellä Reko Kuopion tori. Sinne liittyessään pääsee myös tilaamaan tuotteita Reko-tuottajilta. Tuotteiden jaot ovat joka toinen keskiviikko klo 16-16.45 Kuopion torilla. Koko kesän aikataulut löydät tämän blogin sivulta.

Lähiruokasnägäri pe ja la 20.-21.5. osana StreetKuopio-katuruokatapahtumaa!






Tarjolla:

Luomulihahampurilainen
- yrtti-jugurttikastike
- tomaatti, punasipuli, salaatti

7 e  
grillijuustosiivu 1,50 e

Paneroitua ja sitrusmarinoitua kuhaa tai grillijuustoa wrapissa
- yrtti-jugurttikastike
- tomaatti, punasipuli, salaatti

7 e
kuha tai juusto lisäannoksena 1,50 e

Jäätee vihreästä teestä, villiyrteistä ja luomusitruunoista

2 e

1 kommentti: